Z důvodu vládních nařízení proti koronaviru se první výdej povolenek odkládá

Protože nejsme schopni při výdeji povolenek dodržet veškerá současná vládní opatření proti šíření koronaviru, tak se první lednový výdej povolenek odkládá do doby, kdy bude nižší stupeň karanténních opatření. Nový termín pak bude oznámen zde na stránkách místní organizace.

6 Replies to “Z důvodu vládních nařízení proti koronaviru se první výdej povolenek odkládá”

  1. Vzhledem k tomu, že nikdo neví, kdy a jak vláda upraví současná nařízení, tak žádný předpokládaný termín zatím není… Termín budeme moci určit teprve po přechodu karanténních opatření do stupně 3 nebo 4 (podle toho, co vlastně bude povoleno). A zatím nebylo ani oznámeno, kdy se předpokládá přechod do nižšího stupně…

  2. Dobrý den, určitě je nějaká možnost jak by to šlo jako ve všech organizací v Plzeňském kraje. A vzhledem k neustálému prodlužování stavu jaké jsou jiné možnosti? Děkuji za odpověď.

    • Dobrý den, pokud chcete vyrazit na ryby dříve, než bude první hromadný výdej povolenek, tak se, prosím, domluvte na vydání povolenky s jednatelem (p. Alexy, viz Kontakty). To samé pak platí i pokud se někdo nebude moci zúčastnit hromadného výdeje povolenek – je potřeba zavolat jednateli a domluvit se s ním, kdy a kde by mohla být povolenka předána…

  3. Petrův zdar,mám dotaz kontroluje někdo vubec ukrajince,kteří chytají na Husině a berou vše co chytí,bez ohledu na hájení a míru? Mají vůbec povolenky?

    • Dobrý den, kontroly proběhly několikrát, jednou i za doprovodu Policie ČR – doklady měli v pořádku a nebyly zjištěny přestupky.